Afegeix el teu currículum

MOLT IMPORTANT

Cal registrar-se o accedir ABANS d'omplir qualsevol informació. De no fer-ho, les dades NO es guardaràn ni es podràn enviar.

POSA-HI ATENCIÓ

Una vegada les dades estiguin completes, al prèmer el botó CONTINUAR s’obrirà una finestra de PREVISUALITZACIÓ del teu CV. Aquesta acció NO CREA EL CV, hauràs de prémer el botó CREA EL MEU CV que trobaràs a la part superior dreta de la previsualització. Moltes gràcies.

Omple els camps amb les dades personals necessàries. Tots els camps són obligatoris.
Dona Home
Maximum file size: 8 MB.
Aquí pots pujar el teu CV. També el pots enganxar en format text a l'editor i/o deixar-nos allà el comentari que consideris adient. Afegeix les escoles i titulacions als camps d'inserció que hi ha més a sota, així com la teva experiència laboral i les xarxes en les que participes.
Puja el teu currículum en .pdf
+ Add Education Indica quina educació has tingut.
Respòn a les següents preguntes sobre idiomes. Tots els camps són obligatoris.
Introdueix els idiomes i certificats de què disposes.
According to you, what should be the role of English in education?
Sel·lecciona algunes opcions
És important que indiquis el càrrec, centre, nom i el telèfon de la persona de referència.
Informació bàsica de protecció de dades personals. El responsable del tractament és la Fundació Vedruna Catalunya Educació. La finalitat és registrar-lo com a persona interessada en treballar als serveis centrals de la Fundació o en els centres educatius que la integren. Les dades es tractaran amb el consentiment de la persona interessada i en el marc d’una relació que podria ser prèvia a la formalització d’un contracte (relació precontractual). No es comunicaran a altres persones sense el seu consentiment previ. Es conservaran durant el termini d’un any. Es pot renovar l’alta en qualsevol moment. Podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat i la limitació del tractament o bé oposar-s’hi adreçant-se a la Fundació. Més informació sobre el tractament de les dades a la Política de privacitat.